torsdag 17. mai 2012

17 mai og strikke tørke...

Gratulere med dagen Norge:-) for min del er den delvist avlyst, mens de andre er i tog sitter jeg hjemme. Jeg rakk det nemlig ikke. Siste uka har vært viet min svigermor. Hun har flyttet på sykehjem og trenger oss rundt seg. Det har vært hektiske dager fra morgen til kveld. Så travelt at 17 mai har blitt skjøvet unna, men i morges ble panikken fullkommen da alt skulle letes frem og ordnes. Så mye bedre ble det ikke av at jeg er fullstendig utslitt og måtte sove litt ekstra i dag. Ja ja, mannen fikk ordna sitt eget, jeg pyntet prinsessemor, etter først å ha prøvd ulike bunader som hun i grunnen har vokst i fra. Det positive er at det er rolig her hjemme, og jeg skal faktisk brette klær. Alta tilbyr barna gratis kino 17. Mai, og gutta boys her hjemme benytter seg av muligheten. Kl 14 skal vi dermed på kino, alle små og store. Det blir popcorn og brus, og kanskje 17. Mai stemning siger inn. Vi får gøre det med stil i 2013' da skal bunader og annet stas være klar minst 2 dager før. Hipp, hipp, HURRA. Og hvor kommer strikketørka inn? Jo, jeg har mistet motivasjonen på alt som ligger delvis gjort, satser på litt ny motivasjon etter hvert....

2 kommentarer:

  1. Alt til sin tid er det jo noe som heter,og denne gangen ble det sånn at du prioriterte deg sjøl. Det er viktig, ellers klarer man ikke være der for andre.
    Det er tøft å flytte sine foreldre inn på eldresenter, men som oftest er det jo svært nødvendig -og det går seg nok til etter hvert.
    Ønsker deg ei finfin kommende helg:)

    SvarSlett
  2. Takk for det, det ble ett hjertesukk fra meg :-) Ja, det er ikke enkelt alltid å favne full lederstilling, 3 små barn, 2 store barn, ett barnebarn, hus, hjem og svigermor. Heldigvis er det som du sier, en tid for alt, som regel faller ting på plass etterhvert. Takk for trøst og tilbakemelding, ha en fin helg du og.

    SvarSlett