lørdag 21. april 2012

Ren galskap

Kjæresten ønsket seg ullbukse, og jeg har litt vanskelig for å si nei. Hvorfor ikke, tenkte jeg, og satte i gang.
Kan i ettertid komme på mange begrunnelser til hvorfor IKKE, men den viktigste er at mannen er 186 cm lang, med laaange bein.
Jeg strikket, og jeg strikket. Strikket så litt til - og enda litt til. Da jeg trodde jeg var ferdig var det bare å fortsette enda en god stund til :-) Men buksa ble ferdig, mannen fornøyd, og han er alltid god og varm når vi er på fjellet.

Heldige han som har meg, for nå er han godt utrustet med varme gensre, ullbukse, sokker, luer, vanter og ikke minst en flott luhkka han og .

2 kommentarer:

 1. God lørdagskveld!

  Nå vet jeg nesten ikke hvor jeg skal begynne å kommentere. Heldig kjæreste som får både luhkka og ullbukse. Litt av en jobb!
  Kjempesøte Kevin i Mariusvest! Ja, det er et must. Tror garnet du har brukt er bra. Har strikka mye av det med godt resultat.
  Nydelig barnebarn i to flotte antrekk!
  Ja, her var det mye fint. Flott innsats, så nå kan du sette deg godt tilbake og nyte!

  Ha en fin lørdagskveld og god søndag!

  SvarSlett
 2. Så koselig å høre fra deg igjen, du er flink til å besøke og kommentere:-) der har jeg litt å lære ja. Bra med tilbakemeldinger på garnet, da får jeg lyst til å strikke mer i det. Har så mye håndarbeide gjennom mange år, og det er så morsomt å samle det her inne. Da får ikke minst jeg se hvor flittig jeg faktisk har vært :-) god lørdagskveld til deg og

  SvarSlett