mandag 2. april 2012

Bestemor lykke

Tenk, jeg skal få enda ett lite bestemor barn <3 endelig kan jeg dele nyheten som vi har visst om en stund. I begynnelsen av oktober skal babyen komme, nr 2 i rekken. Da blir det store spørsmålet; hva skal jeg strikke for noe fint? Tar gjerne i mot forslag på noe søtt og lekkert, eller morsomt og sprekt.

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for den søte kommentaren du la igjen hos meg :) Og gratulerer så mye med enda ett barnebarn på vei <3 Hva du skal strikke, hmm... ;) Jeg synes den vokse genseren til nøstebarn er veldig praktisk, den rekker de å bruke mer enn 1 gang... %-) Og blir det ei jente er det ett hav av NYDELIGE topper og vester uten ermer eller korte ermer ( som de kan bruke litt før den passer og etter ;) ) Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Smiler :-) det skal vel kanskje ikke være så vanskelig å finne noe tenker jeg. Problemet blir vel heller å velge... Så du hadde noen nydelige plagg på siden din, må nok inn og la meg inspirere litt flere ganger

   Slett
 2. Så fantastisk å bli bestemor. Jeg storkoser meg som nybakt bestemor....Og så er det jo så gøy å strikke til barn. Tenker den nye som kommer hos deg får masse fint som er strikket :-))

  SvarSlett
 3. Ja, det er fare for det:-) både min datter, svigerdatter og jeg strikker, så de søte små får mye fint:-) noe av det fineste jeg ser er små barn i nydelige strikkede plagg

  SvarSlett
 4. Yvonne, du lager utrolig mye fint. Blir så inspirert. Har oppskrift på noen små mustøffler.... Utrolig lett å strikke, har jeg hørt at noen sier:)

  Magnhild:)

  SvarSlett
 5. Magnhild du bedåre:-) syns du kunne ha opprettet blogg på musetøflene, hadde sikkert blitt mange flotte innlegg av prosessen:-) jeg har tøflene og kunne ha lagt ut bilde av det ferdige produktet.

  SvarSlett