søndag 6. oktober 2013

Høst kos

Gammelt og nytt prosjekt

Høsten er kommet, og da koser jeg meg veldig. Tenner masse stearinlys i stua og på kjøkkenet, fyrer i ovnen og krøller meg opp i sofaen under ett deilig pledd. Jeg har funnet meg ei ny krim bok av en for meg ny forfatter- Karin Wahlberg. Hun skriver knakende godt, og jeg er godt inne i handlingen. Har hentet frem en Marius genser jeg begynte på i vår. Den ene armen er ferdig, og nå er jeg begynt på bolen. Skal bli en delikat genser til meg selv, i rosa og hvitt, med rundfelling. Kommer visst aldri bort i fra Marius mønsteret, det er klassisk og fint og blir flott uansett hvilken fargekombinasjon man bruker.

Denne høsten har jeg malt om huset mitt, fra mørke rødt til hvitt. Har brukt mye tid og krefter, og har kjøpt inn og brukt opp 50 liter maling. Det holdt til to strøk, og jeg er veldig fornøyd. Tenker jeg må ha ett strøk til , men det blir til neste sommer. 
Resten av høsten skal jeg bare bruke til å kose meg med handarbeid og lese masse.

1 kommentar:

  1. Så flink du har vært som har malt et helt hus! Imponerende! Du fortjener virkelig å kose deg med strikking og bok nå utover høsten.

    Ha ei fin uke!

    Klem

    SvarSlett