mandag 11. juni 2012

Endelig ferdig

Å for en deilig følelse å avslutte et prosjekt :-) I går kveld gjorde jeg ferdig vognteppet til vårt kommende lille barnebarn. Babyen er ventet til høsten, med termin på tante Christines bursdag 3. oktober.
3 tallet har det med å forfølge oss; min pappa var født 3. desember( og sovnet stille inn 3. oktober.)
Vår nest yngste er født 3. juni. Deretter kommer nest eldste 3. september, eldste prinsesse 3. oktober, tenåringen i huset har bursdag 31. oktober, og så rundes det hele av med prinsesse Vårin 3. november.
Og nå er terminen til barnebarn nr 2 satt til 3.oktober. Rart dette her :-)

Nå var det ikke våre fødselsdager dette skulle handle om, men det nydelige vognteppet strikket i dobbel tråd Lanett. Mønsteret er hentet fra Baby-design nr 33.
Gleder meg til det skal varme lille gullet og pynte opp på vogna. Mamman skal for øvrig til ny ultralyd onsdag morgen og bestemor (les meg) får lov til å være med. Har gledet meg lenge til dette, men så låser alt seg ved at vår kommende lille skolejente har besøksdag på skolen akkurat denne dagen.....Jaja, jeg får være med på seinere ultralyd har mammaen lovet da hun blir fulgt ekstra nøye opp i dette svangerskapet.

Er veldig fornøyd med resultatet, mønsteret var veldig pent og teppet ble særdeles mykt og deilig.

7 kommentarer:

 1. Nyydelig!! glæde mæ sånn til å ta den i bruk til høsten <3

  SvarSlett
 2. Så lekkert! Mye jobb med et sånt teppe, men veldig morsomt når det er til et barnebarn. Det er forventning og glede i hver maske. Lykke til med besøksdag på skolen! Det er også viktig.

  Ha en fin mandagskveld!

  SvarSlett
 3. Det ligger mye kjærlighet i dette teppet så det blir garantert varmt og deilig :-)

  SvarSlett
 4. Et lekkert vognteppe!
  Regner med mottaker blir fornøyd.
  Ønsker deg en riktig fin sommer!

  SvarSlett
 5. Tusen takk til dere alle. Har vært minimalt på nett denne sommeren da vi har vært på farten i 6 uker totalt :-) God sommer til dere og, hadde det bare blitt litt sol..........

  SvarSlett
 6. Nydelig! For et flott teppe:)

  SvarSlett